Skip to main content

Contact opnemen met De Parel Vocal Group

Ons koor kan nog een paar nieuwe leden gebruiken, met name sopranen en heren. Wie interesse heeft om te komen zingen bij de Parel Vocal Group is van harte welkom om twee repetities bij te komen wonen om zo een idee te krijgen hoe we de repetities inrichten. Vervolgens zal de dirigent een stemtest doen om de stemsoort te bepalen en afhankelijk van de uitkomst krijgt men te horen of er plaats is. Waarom een stemtest? Enerzijds om te bepalen hoe het zit met de muzikaliteit en het muzikaal gehoor, anderzijds om de grootte van het koor en de stemverhouding binnen het koor te bewaken. Op dit moment hebben we namelijk voor alten een ledenstop, tenzij er ook nieuwe sopranen bij zouden komen. Wanneer men toegelaten wordt tot het koor krijgt men via de penningmeester informatie over de maandelijkse contributie en de eenmalige inschrijfkosten.
Ook zijn we nog op zoek naar een gitarist.

Interesse om eens een keer langs te komen tijdens een repetitie? Neem dan tevoren contact op met het bestuur. Koorervaring en/of het kunnen lezen van bladmuziek is geen vereiste. In principe hanteren we geen leeftijdsgrenzen, plezier in het zingen staat bij ons voorop. We repeteren op woensdagavond in de oneven weken van 19:30 uur tot 21:00 uur in de Podiumzaal van de Parel te Fijnaart. In aanloop naar een optreden repeteren we ook vaak in de even weken.

De Parel Vocal Group komt graag optreden en in afstemming met de opdrachtgever kijken we samen hoe het programma kan worden ingericht. Ook kunnen we dan afstemmen wat er nodig is aan voorzieningen zoals stroom voor de piano etc.

Interesse? Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar:

Paul de Haas 06-29731254
Peter d'Haens 06-15613168

 

Sponsoren

caru containers

WNMTzwartlogo

zalencentrumdeparel weblogo

Jamie Daphne Photography