Skip to main content

Marokkaanse bruiloft

Bij een Marokkaans huwelijksfeest worden vrouwen en mannen vaak afzonderlijke feestruimten aangeboden. Voor een feest tot 400 gasten is dit binnen De Parel de theaterzaal (300 m2) eventueel vergroot met podiumzaal (100 m2) en het sportcafé (100 m2).  De feestruimten worden door ons voorzien van het gewenste meubilair. Dit zijn vaak ronde tafels en stackchairs. U verzorgt zelf de cateraar/decorateur die gebruik maakt van onze professionele keuken. Vaak wordt de keuken uitgebreid met extra afzetruimte voor de vele schalen met zoet en fruit.

Zalen voor Marokkaanse bruiloften

De Parel biedt alle mogelijkheden om uw Marokkaanse bruiloft te organiseren.

Als feestlocatie is De Parel zeer geschikt. Hiernaast bieden wij de mogelijkheid om zelf uw catering te (laten) verzorgen. Wij stellen hiervoor onze volledig ingerichte professionele keuken ter beschikking.

De voordelen;

  • Makkelijk berijkbare locatie centraal gelegen tussen Antwerpen, Rotterdam, Breda en Roosendaal;
  • Grote groepen zijn welkom;
  • Keuze uit verschillende zalen;
  • Meubilering en inrichting naar keuze;
  • De mogelijkheid uw eigen catering en decoratie te (laten) verzorgen;
  • Professionele kinderbegeleiding en activiteietenplan;
  • Professionele theatertechniek (prachtig licht en geluid) aanwezig;
  • Ruime parkeergelegenheid;
  • Optimale klimaatbeheersing;

Impressie Marokkaanse bruiloft

Ideale locatie voor een Marokkaanse bruiloft

Centraal gelegen in de driehoek Rotterdam, Breda en Roosendaal vindt u De Parel. Recht aan de snelweg A59 afslag 24 (Fijnaart) weet een ieder dit pand te vinden.

Grote groepen zijn welkom

Met zalen van verschillende afmetingen biedt De Parel de ruimte aan zowel kleine als grote groepen. Ook onze parkeergelegenheid is voldoende om al uw gasten te ontvangen.

Eigen catering mogelijk

Op een Marokkaanse bruiloft horen natuurlijk traditionele Marokkaanse gerechten. Daarom biedt De Parel de mogelijkheid om met gebruik van onze professionele keuken uw eigen catering te verzorgen. U betaalt een vergoeding per persoon om onze horeca uit te kopen.

Prijsindicatie

De Parel beschikt over zalen met verschillende formaten. Zo biedt de theaterzaal plaats aan maximaal 220 gasten (220 stoelen aan 22 ronde tafels). De horecaruimte biedt plaats aan maximaal 140 gasten (140 stoelen aan 14 ronde tafels). Verwacht u meer gasten dan kunnen wij onze sporthal of een deel hiervan ombouwen naar feestzaal. Deze 1.100 m2 grootte sporthal kan voor de helft, drievierde of in zijn geheel worden ingericht als feestzaal. In een halve hal (550m2) passen maximaal 350 gasten (350 stoelen aan 35 ronde tafels, grote dansvloer en podia). In 3/4e hal passen 525 gasten en in de gehele hal passen 700 gasten. Bij grote Marokkaanse bruiloften wordt vaak een halve sporthal voor de vrouwelijke en de theaterzaal voor de mannelijke gasten gehuurd.

U huurt bij De Parel twee gemeubileerde zalen (theaterzaal en horecaruimte) met het recht van eigen catering en keuken al voor zo'n € 12,50 per persoon. Voor feesten met eigen catering geldt een minimum prijs van € 2.500,00.

Verwacht u op uw feest meer dan 350 gasten dan bieden wij onze sporthal die wij geheel verbouwen naar feestzaal. Hiervoor is een op maat gemaakt gecertificeerd (brandveilig) set aanwezig bestaande uit wandgordijnen, plafond, theatertechniek en vloerbedekking. De extra kosten voor het aankleden van deze 1.100 m2 grootte hal zijn € 4.000,00. Huurt u een halve hal dan zijn de kosten van ombouwen € 2.000,00. Dit dient u dan dus bij de € 12,50 per gast op te tellen. De gehele hal biedt ruimte aan maximaal 700 zitplaatsen aan ronde tafels. Er blijft dan nog voldoende ruimte tussen de tafels, podia en voor een grote dansvloer. De gehuurde ruimte is desgewenst leverbaar in 2 afzonderlijke ruimten.

Informatie over Marokkaanse bruiloft

Wilt u meer informatie over Marokkaanse bruiloft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en doen u met plezier een vrijblijvend voorstel.

Marokkaanse bruiloft
Neem direct contact op: