Skip to main content

Turkse bruiloft

Een Turks huwelijkfeest vindt meestal plaats in één grote ruimte. Bij feesten tot 250 zitplaatsen wordt het gebruik van de theaterzaal geadviseerd. Bij feesten waarbij meer dan 250 gasten gaan zitten aan tafels biedt De Parel haar sporthal aan die desgewenst in delen kan worden gehuurd (550 m2 , 750 m2 of 1100 m2). De sporthal wordt voorzien van backdrop (zwarte wandgordijnen, tapijt, plafond en techniek. Hiermee wordt de hal gemodificeerd naar een immense feestzaal. De Parel beschikt over voldoende theatertechniek om de sfeer in de zalen feestelijk te modificeren.

Zaal voor Turkse bruiloft

De Parel biedt alle mogelijkheden om uw Turkse bruiloft perfect te organiseren.

Als locatie voor feesten waarbij veel gasten verwacht worden is De Parel zeer geschikt.

De voordelen op een rijtje:

  • Goede locatie tussen Antwerpen, Rotterdam, Breda en Roosendaal;
  • Grote groepen zijn welkom;
  • De mogelijkheid uw eigen catering, decoratie en artiesten te verzorgen;

Impressie traditionele bruiloft

Ideale locatie voor een Turkse bruiloft

Wanneer uw gasten niet alleen uit Nederland komen, maar bijvoorbeeld ook uit Duitsland, België en Frankrijk kiest u voor een centrale ligging. De Parel is ideaal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen. Ons zalencentrum is bereikbaar via de A16, A17 en A59

Grote groepen zijn welkom

De Parel heeft verschillende zalen met een diversiteit aan afmetingen. Hierdoor biedt De Parel altijd wel een ruimte die bij uw feest past.De zalen die wij aanbieden voor het houden van feesten zijn gesitueerd op de benedenverdieping en hebben de volgede afmetingen:

  • Theaterzaal 17x17 meter met een podium van 8x14 meter. Deze zaal is in combinatie met het podium geschikt met voldoende ruimte voor een dansvloer voor maximaal 300 zitplaatsen.
  • Sporthal 24x22 meter. Deze zaal is met voldoende ruimte voor een dansvloer geschikt voor maximaal 800 zitplaatsen.
  • Sportcafé in combinatie met foyor 9x15 meter. Deze ruimte biedt voldoende ruimte aan 140 zitplaatsen. 

Parkeren

De Parel beschikt over een parkeerterein dat geschikt is voor 135 voertuigen. Hiervan kunnen u gasten gratis gebruik maken. Hiernaast is eenvoudig te parkeren op de openbare weg in de nabije omgeving van De Parel. Indien nodig verzorgen wij parkeerbegeleiding.

Eigen catering mogelijk

Op een Turkse bruiloft horen natuurlijk traditionele Turkse gerechten. Daarom biedt De Parel de mogelijkheid om uw eigen catering te verzorgen. U betaalt een vergoeding per persoon om onze horeca uit te kopen.

Informatie over Turkse bruiloft

Wilt u meer informatie over Turkse bruiloft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en doen u met plezier een vrijblijvend voorstel.

Turkse bruiloft
Neem direct contact op: