Skip to main content

De Parel Vocal Group

What’s in a name?

De Parel Vocal Group. Een hele mond vol om aan te geven wie wij zijn; een groep enthousiaste zangers die gesponsord worden door sport- en zalencentrum De Parel in Fijnaart. Ooit begonnen onder de vlag van Muziekvereniging Oranjevaan heeft een deel van de zangers besloten om op eigen benen verder te gaan. Dit heeft begin 2018 geresulteerd in een nieuw vierstemmig koor, dat onder leiding van dirigent Jack Vermeulen en met muzikale begeleiding van pianist Patrick Goverde een eigen stijl en geluid wil neerzetten.

Wat zingen we?

Ons repertoire bestaat voornamelijk uit popmuziek, afgewisseld met gospelnummers en liedjes uit musicals, waarbij het zingen van ballads onze sterke kant is. De leden van ons koor halen energie uit het mooi samen laten klinken van diverse nummers. Het blenden van de diverse stemmen. Mensen raken met mooie samenzang.

Uitdaging

Met elkaar gaan we ervoor om onszelf naar een hoger zanglevel te brengen en uitdagingen gaan we dan ook niet uit de weg, wat wel blijkt uit de fotoshoot die we ten behoeve van de website met elkaar hebben gedaan.

Samenwerking

Naast ons eigen repertoire en onze eigen optredens doen we soms ook mee aan projecten waarbij wordt samengewerkt met andere koren en muzikanten uit de regio.

De Parel Vocal Group

Sponsoren

caru containers

WNMTzwartlogo

zalencentrumdeparel weblogo

Jamie Daphne Photography