Skip to main content

All-In feesten

Lekker feestje geven…. verjaardag, huwelijk, jubileum, bedrijfsfeest… in het grand café van De Parel kunt u vanaf 40 gasten het gehele feest laten aannemen. Zo kunt u voor € 25,00 per persoon 5 uur lang tot uiterlijk middernacht (00.00 uur) uw gasten warme en koude drankjes aanbieden. Het assortiment koude dranken binnen dit concept zijn dan beperkt tot non alcoholica, bieren van de tap en zwak alcoholische dranken waarmee de mooiste mixdrankjes gemaakt kunnen worden. Als bonus verstrekken we dan ook nog eens 4 gangen met hapjes uit ons basisassortiment naar keuze en voorzien de tafels van nootjes en zoutjes. Het borrelhapjes assortiment vindt u hier.

Muziek en clips bij uw feest

Het grand café van De Parel is voorzien van een hoogwaardig audio- visueel systeem waarmee, naast muziekclips en foto’s van de accommodatie, ook prima eigen illustraties op meerdere beeldschermen vertoont kunnen worden. U levert de illustratie in JPG Formaat op een USB stick aan en wij regelen de rest.

U kunt ook meer entertainment zoals bijvoorbeeld een band of DJ inhuren. Wij voorzien deze van het gewenste podium en techniek tot desgewenst een huistechnicus toe.

Bekijk ook: https://www.deparel.org/grand-cafe

All-In feesten
Neem direct contact op:
Vul uw naam in
Vul uw telefoonnummer in.
Vul uw e-mailadres in.
Selecteer een onderwerp
Invalid Input