Skip to main content

Receptie

Receptie arrangementen (vanaf 40 personen)

Grote keus aan zalen van verschillend formaten....

Alle genoemde prijzen van de receptiearrangementen zijn inclusief verzorging van de benodigde materialen, personeel en onbeperkt drankgebruik.

Tot 300 gasten kunt u uw receptie houden in ons sfeervol aangeklede grand café. Heeft uw groep een grotere omvang dan bieden we u graag één van onze andere zalen. Op de, in het gand café aanwezige, beeldschermen kunt u gedurende uw receptie een presentatie vertonen. Deze ruimte is voorzien van de modernste audio- visuele technieken die u zonder extra kosten binnen het arangement kunt gebruiken. Wij helpen u graag bij de uitwerking van uw wensen.

Wilt u uw receptie openen met een imponerende presentatie of optreden dan stellen wij graag onze theaterzaal ter beschikking. Naast een groot podium kunt u dan gebruik maken van de modernste presentatie- en theatertechnieken waardoor uw ontvangst een imponerend schouwspel kan worden.

Voor het gebruik van de theatertechniek vragen wij een bijdrage van € 250,00. Vakbekwame technische ondersteuning bij zowel ontwerp, technische voorbereiding als bij de uitvoer bieden wij aan voor 37,50 per uur.

Receptie compleet I, vanaf 40 personen (2 uur)

De gasten worden ontvangen in het sportcafé, de biljartkamer of de theaterzaal. Zij kunnen zonder beperking gebruik maken van dranken uit het navolgende drankenpakket: limonades, port, jus d'orange, sherry, bier van de tap, bier alcoholvrij, witte- en rode wijn, vermouth en binnenlands gedistilleerd. Daarnaast worden de gasten voorzien van een bittergarnituur à la maison. Dit garnituur bestaat uit zoutjes, verschillende soorten nootjes, luxe schotels met verschillende soorten kaas en worst en een assortiment van warme bittergarnituren (bitterballen, vlammetjes, mini kaassoufflés etc.).

Prijs per persoon: € 14,75 excl. BTW


Receptie compleet II, vanaf 40 personen (3 uur)

De gasten worden ontvangen in het sportcafé, de biljartkamer of de theaterzaal. Na ontvangst met koffie, thee, gebak of petit fours (eventueel met de naam of logo van uw bedrijf) kunnen zij onbeperkt gebruik maken van dranken uit het volgende drankenpakket: limonades, port, jus d'orange, sherry, bier van de tap, bier alcoholvrij, witte- en rode wijn, vermouth en binnenlands gedistilleerd. De tafels worden voorzien van nootjes en zoutjes. Voor een hapje kunnen de gasten terecht bij een uitgebreid buffet van verschillende soorten koude schotels.

Prijs per persoon: € 32,50 excl. BTW


Receptie compleet III, vanaf 40 personen (4 uur)

De gasten worden ontvangen in het sportcafé, de biljartkamer of de theaterzaal. Na ontvangst met koffie, thee, gebak of petit fours (eventueel met de naam of logo van uw bedrijf) kunnen zij onbeperkt gebruik maken van dranken uit het volgende drankenpakket: limonades, port, jus d'orange, sherry, verschillende bieren,  witte- en rode wijn, vermouth en binnenlands gedistilleerd. Voor een complete maaltijd kunnen de gasten terecht bij het luxe koude en warme buffet 'Le Roi'. Het buffet bestaat uit diverse warme en koude vlees- en visschotels, verschillende paté's, diverse soorten rauwkost, stokbrood, aardappelgratin en sauzen.

Prijs per persoon: € 47,50 excl. BTW

Receptie
Neem direct contact op: