Skip to main content

Presentaties

Uw meest effectieve presentatie houdt u in De Parel.

Zalencentrum De Parel in Fijnaart is in 2006 gebouwd als een Multi functioneel centrum en zo wordt het dan ook gebruikt. Velen kennen ondertussen het gebouw als een groot gezellig huis, een feestparadijs, waar heel wat mogelijk is. Maar ook het bedrijfsleven weet het 3500m2 grootte gebouw steeds meer te vinden voor presentaties, cursussen en trainingen.

Theaterzaal (300m2) is flexibel in te richten.

Sinds enige tijd is de theaterzaal (300 m2) van De Parel voorzien van heuse bioscooptechniek. Dit geeft de mogelijkheid om imponerende presentaties op een groot doek aan groepen van verschillende omvang te vertonen. Vooral bewegend beeld dat voorzien is van modern surround geluid komt zo veel beter tot haar recht. De zaal is immers voorzien van een professionele Dolby 7.1 installatie. Een zeer krachtige geluidsinstallatie die van gesproken woord tot houseparty prima faciliteert.

Filmzaal met 7.1 surround geluid.

Voor veel productpresentaties of instructies zijn tegenwoordig de meest mooie films verkrijgbaar. Dit medium is door fabrikanten, agentschappen en importeurs ontdekt als effectief medium dat door de vele beeldschermen die tegenwoordig overal aanwezig zijn voor een ieder eenvoudig toegankelijk is. Trainingen van verkoopteams of voorlichting van potentiële kopers worden veel effectiever wanneer dit materiaal op een groot beeldscherm met een topkwaliteit geluid wordt vertoond. De Parel zorgt hierbij voor een prima ontvangst en een inrichting van de zaal naar wens. Na de presentatie een gezamenlijke lunch of borrel in het grandcafé completeert de sessie.

Een gezamenlijke lunch of borrel in het grandcafé complementeert de presentatie.

De Parel nodigt u uit om geheel vrijblijvend deze techniek te bewonderen. Hebt u thuis of op het bedrijf een gedigitaliseerde film die u graag, onder het genot van een kop koffie, eens op een groot beeldscherm wil bekijken maak dan een afspraak.

Presentaties
Presentaties
Neem direct contact op: