Marokkaanse bruiloft

Zalen voor Marokkaanse bruiloften

De Parel biedt alle mogelijkheden om uw Marokkaanse bruiloft te organiseren.

Als feestlocatie is De Parel zeer geschikt. Hiernaast bieden wij de mogelijkheid om zelf uw catering te (laten) verzorgen. Wij stellen hiervoor onze volledig ingerichte professionele keuken ter beschikking.

De voordelen;

  • Makkelijk berijkbare locatie centraal gelegen tussen Antwerpen, Rotterdam, Breda en Roosendaal;
  • Grote groepen zijn welkom;
  • Keuze uit verschillende zalen;
  • Meubilering en inrichting naar keuze;
  • De mogelijkheid uw eigen catering en decoratie te (laten) verzorgen;
  • Professionele kinderbegeleiding en activiteietenplan;
  • Professionele theatertechniek (prachtig licht en geluid) aanwezig;
  • Ruime parkeergelegenheid;
  • Optimale klimaatbeheersing;

Impressie Marokkaanse bruiloft

 

Ideale locatie voor een Marokkaanse bruiloft

Centraal gelegen in de driehoek Rotterdam, Breda en Roosendaal vindt u De Parel. Recht aan de snelweg A59 afslag 24 (Fijnaart) weet een ieder dit pand te vinden.

 

Grote groepen zijn welkom

Met zalen van verschillende afmetingen biedt De Parel de ruimte aan zowel kleine als grote groepen. Ook onze parkeergelegenheid is voldoende om al uw gasten te ontvangen.

 

Sporthal als feestzaal voor 450 gasten in 2 groepen.Eigen catering mogelijk

Op een Marokkaanse bruiloft horen natuurlijk traditionele Marokkaanse gerechten. Daarom biedt De Parel de mogelijkheid om met gebruik van onze professionele keuken uw eigen catering te verzorgen. U betaalt een vergoeding per persoon om onze horeca uit te kopen.

 

Prijsindicatie

Bij meer dan 200 gasten huurt u bij De Parel twee gemeubileerde zalen met het recht van eigen catering, keuken en kinderbegeleiding al voor zo'n € 11,00 per persoon.

 

Verwacht u op uw feest meer dan 300 gasten dan bieden wij onze sporthal die wij geheel verbouwen naar feestzaal. Hiervoor is een op maat gemaakt gecertificeerd (brandveilig) set aanwezig bestaande uit wandgordijnen, plafond, theatertechniek en vloerbedekking. De extra kosten voor het aankleden van deze 1.100 m2 grootte hal zijn € 2.500,00. Dit dient u dan dus bij de € 11,00 per gast op te tellen. De gehele hal biedt ruimte aan maximaal 800 zitplaatsen. Er blijft dan nog voldoende ruimte tussen de tafels, podia en voor een grote dansvloer. U kunt desgewenst ook de halve of driekwart hal huren. De extra kosten zijn dan naar rato. De gehuurde ruimte is desgewenst leverbaar in 2 afzonderlijke ruimten.

Als prijsindicatie kunt u zelf het Excell spreadsheet calculatie verhuur zalen en faciliteiten tbv feesten invullen. Graag helpen we u bij deze calculatie en spreken de vele  mogelijkheden met u door. Maak hiervoor met ons een afspraak.

 


 

 

Informatie aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw Marokkaanse bruiloft bij De Parel te vieren? Vult u dan het contactformulier in en wij nemen contact met u op.