object0

  • slideshowparel3.jpg
  • slideshowparel2.jpg
  • slideshowparel4.jpg
  • slideshowparel1.jpg

Management

Een moderne, duurzame exploitatie start met een gedegen bedrijfsvoering. Privatisering en professionalisering is in goede handen bij Pagie beheer B.V., een betrouwbare en stabiele onderneming van de Roosendaler Walter Pagie.

 

Lees meer: Management

Missie en beleid

De missie van Pagie Beheer B.V. betreffende De Parel is het streven naar totale kwaliteit en algehele tevredenheid van gebruikers, de opdrachtgevers, medewerkers en exploitant. Voor al onze activiteiten staan de begrippen maatwerk, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Dit houdt in dat binnen de capaciteiten van M.F.C. De Parel gestreefd zal worden naar gerechtvaardigde waardering van haar dienstverlening. De Parel zal dit doel bereiken d.m.v. pro-actief handelen en de voortdurende verbetering van haar bedrijfsprocessen.

Lees meer: Missie en beleid

Doelen

In het algemeen streeft eigenaar Pagie Beheer B.V. naar een optimaal gebruik van M.F.C. De Parel; kwantitatief een maximale bezetting met dito resultaat en kwalitatief de best mogelijke voorziening, een gastvrij klimaat voor zowel gasten als medewerkers. Ondanks de omvang van De Parel doen we geen concessies aan de persoonlijke benadering en zullen zoveel mogelijk aan de wensen van onze klanten te beantwoorden.

Lees meer: Doelen

Visie

De missie van Pagie Beheer B.V. betreffende De Parel is het streven naar totale kwaliteit en algehele tevredenheid van de gebruikers, de opdrachtgever, de medewerkers en de exploitant. Voor al onze activiteiten staan de begrippen maatwerk, flexibiliteit en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Dit houdt in dat binnen de capaciteiten van De Parel gestreefd zal worden naar gerechtvaardigde waardering van haar dienstverlening. Zij zal dit doel bereiken d.m.v. pro-actief handelen en de voortdurende verbetering van haar bedrijfsprocessen.

Lees meer: Visie

deparel 640

Zoeken op deze website

Concepten

 

logo-21euro small

logo-moslim-bruiloft-zalen-web

De Parel Vocal Group logo

 SPECIAALBIEREN

 

wakkerdier